Hello World

Så kom dagen, hvor det projekt, jeg bogstaveligt talt har puslet med i godt og vel et år, er klar til at møde verden. En ny app flytter ind i junglen af apps, og jeg er så klar til at give fugleungen det sidste skub. Sikke en ravnemor. 

Jeg håber oprigtigt, at app’en vil få flere småbørnsfamilier til at tage ud og nyde byens tilbud, forhindre pinlige situationer for ammende mødre i det pulserende byliv og højne niveauet af service over for Københavns mindste borgere på cafeer, restauranter og i butikker. Intet mindre. 

Så er Puslely i App Store! App'en viser vej til nærmeste Puslebord/Ammekrog i København.

Så er Puslely i App Store! App'en viser vej til nærmeste Puslebord/Ammekrog i København.

Hvor skal vi trille hen junior?

Ideen udsprang af, at jeg selv havde brug for en guide til gode steder at finde adspredelse fra barslen, når jeg var med veninder i byen. Jeg fandt hurtigt frem til AOK og iByens lister over børnevenlige cafeer, men jeg savnede et større udvalg. De mest oplagte cafeer er nemlig sjovt nok også de allermest overbesøgte og derfor ikke så børnevenlige endda, når man lige står i en spontan jeg-tager-da-til-byen-situation.

Så kort historie lang… Jeg gik i gang med at researche og fik hjælp fra 50 dejlige småbørnsforældre i København, der delte deres hemmelige steder. Det gav en bruttoliste på godt 100 gode steder, som jeg ringede til for at høre, om de var anbefalingen værdig. Mine kriterier til et godt sted er, at det enten er udstyret med puslebord eller en usædvanlig rar ammekrog. En fesen børnemenu, højstol eller microovn gør det ikke alene.

Ly til puslingen

De steder, der slap igennem nåleøjet, bliver hældt ind i app’en i løbet af de næste par dage og (trommehvirvel) lad mig præsentere - din nye bedste ven  som ammende/puslende mor - ’Puslely’. Navnet tog et stykke tid at opfinde men efter timers grublen, slog lynet ned, og jeg vågnede op med det helt geniale navn - fordi man leder efter ly til sin pusling på farten. Anyways, det lader sig næppe oversætte til andre lande, så Einstein må i gang igen, hvis Puslely skal vokse sig ud over Danmarks grænser. Forslag til Sverige, Norge, Tyskland modtages med kyshånd. 

Du kan hente app’en i App Store, hvis du har en iPhone. Den er endnu ikke udviklet til Android, men er på vej, så I må lige være lidt tålmodige, jer der ikke er Apples lemmings.

100 gratis downloads - først til mølle! GO

De første 100, der henter app’en i App Store får den helt gratis. Herefter koster den 20 kr., når du henter den. Et coinoffer, som er helt nødvendigt, hvis jeg skal kunne videreudvikle og holde app’en kørende. Jeg har selv købt adskillelige kopper kaffe for at få adgang til et puslebord i byen, så 25 kr. kan være godt givet ud som engangsinvestering, for at få information om en masse gode gratis steder i byen.

Rigtig god mandag til jer alle!

Jeg håber, at I vil tage godt imod Puslely!

Annemette

Sådan ser det ud i App Store, når du finder Puslely.

Sådan ser det ud i App Store, når du finder Puslely.