Puslely på sommerferien?

boy-958457_1280.jpg

Puslely er et community, hvor vi deler viden om, hvor det nærmeste gode puslebord eller rolige ammested er at finde, når vi er ude af vores comfortzone. Vi har godt 250 steder oprettet i Danmark nu, og hver dag bliver der oprettet et par nye steder! Tak for det - I er fantastiske :)

Hjælp med at få Puslely på verdenskortet

Det giver en tryghed, at man kan finde troværdige anbefalinger fra andre forældre til de børnevenlige sweetspots i byen, men hvad så når vi tager på sommerferie? Ville det ikke være dejligt, hvis Puslely voksede ud over Danmarks grænser?

Teknisk er det muligt. Puslely har hele verdens som sin legeplads, og der er allerede oprettet et par steder på det store verdenskort. Det vi mangler nu er, at alle husker at oprette nye steder, når I støder på dem i deres sommerferie. På den måde kan vi hjælpe hinanden til en lidt bedre sommerferie i udlandet!

Jeg håber, at I vil hjælpe Puslely med på ferien!  

Sommerferie konkurrence - Jagt på Puslely steder i udlandet!

Hvis du kan overtales til at oprette et par steder på din sommerferie, kan du vinde is til hele familien fra ParadIs!

Udfyld formularen og deltag i konkurrencen.

Vil du oprette Puslely på din ferie? *
Sommeris JUHUUU...

Sommeris JUHUUU...