Tæt på 2500 der har hentet Puslely!

Puslely har endnu ikke rundet sit første leveår, og vi er langt fra kommet ud i hver en afkrog af Danmark endnu, men vi runder til gengæld snart 2500 brugere, og hver dag popper der nye gode Puslely steder op på kortet :) Det er svært at få armene ned at begejstring.

2.0 Versionen

Men selvom sommeren indbyder til det, så er der ingen tid til at hvile på laurbærbladene. Vi må videre med udviklingen af Puslely, så vi får finjusteret funktionaliteterne og tilføjet en masse nyt. Vi har selv en laaaang række ideer, som er ved at tage form på tegnebrættet, men vil allerhelst udvikle Puslely sammen med alle 2.353 forældre, som har hentet Puslely. 

Så hvis du bruger Puslely app'en og er interesseret i/har lyst til at sætte præg på, hvordan vi udvikler den. Vil vi meget gerne i kontakt med dig? Udfyld skemaet her, så kontakter vi dig, når vi skal holde fokusgrupper, laver små telefoninterviews eller inviterer til hemmelige testgrupper på Facebook.

Navn *
Navn
Vi ringer til dig om laver et helt kort telefoninterview på 2 min.

Af hjertet tak!

Det var vores store drøm, at Puslely ville få en masse brugere, som ser værdien og har lyst til at bidrage til projektet. 2500 er en milepæl, som er inden for rækkevidde, og vi er så glad for jeres opbakning! Tak :) 

Annemette & Mie