Her kan du finde børnevenlige apps

Nu er ferien endelig over os, selvom man ikke rigtig kan se det på vejret, og derfor får I lige et lille fif til app-underholdningen i ferien. Der er mange meninger om, hvor meget børn bør lege med en IPad, dog skal underholdningsværdien ikke undervurderes –specielt, hvis man sidder i en flyer eller et tog, og der er lange udsigter til legepladser og albuerum.

Det er jo bare ikke Ipad’en i sig selv, der giver underholdningsværdien, og man kan hurtigt komme til at se sig selv downloade den ene app efter den anden, for at finde den gode underholdning til de små. Herhjemme er vi blevet gode til at downloade forskellige apps, for efterfølgende at slette dem igen, da de var fyldt med reklamer og var  irriterende at bruge.

Vi har fundet en god side, som fint guider os til de børnevenlige apps og vil derfor dele dem med jer andre. Det drejer sig om Kiddly.dk. Her finder du alverdens apps til børn og børnefamilier, og det skal lige tilføjes, at de tilbyder langt mere end underholdning og apps. Du finder også alle mulige andre gode råd og anbefalinger til babyudstyr.  

Rigtig god ferie til jer alle, om den bliver i regn eller solskin. :) Vi krydser fingre for det sidste!

Husk Puslely på ferien - sammen kortlægger vi de bedste pusle og amme-steder.