Måder at afsløre nyheden - Der er en baby på vej!

Jeps! Så blev det tid til en 2. i vores lille familie, og derfor har vi den seneste tid gjort os mange tanker om, hvordan den store nyhed skal afsløres. Her er et par sjove eksempler, der med garanti får familie og venner til at danse rundt af begejstring.

Få et større barn til at afsløre det!

Det er stort at blive storebror / storesøster!

Det er stort at blive storebror / storesøster!

Det er sjovt at lade den kommende storesøster/bror afsløre det, fordi de får meget positiv respons fra omgivelserne, når nyheden slipper ud, og I kan gå og glæde jer til det sker! Vi lærte vores søn på 2 år, at sige "Jeg skal være storebror". Det forstod han naturligvis ikke helt selv hvad betød, men da han sagde det en tilfældig aften hos bedsteforældrene, så forstod han straks, at det var betydningsfuldt! Nu råber han det til alle der gider lytte! Der findes også en del søde t-shirts i små størrelser, der viderebringer samme budskab fra storebror eller storesøsters mave.

Bag en overraskelseskage  

Happiness is a piece of cake - Og en baby...

Happiness is a piece of cake - Og en baby...

Her er der mulighed for at være kreativ. Hvis du er god til at bage, så er det jo kun fantasien, der sætter grænser. Min veninde bagte cupcakes og pyntede dem med små marcipan sutter og små lyserøde fødder. Hendes svingermor fangede den med det samme, mens hendes far næsten nåede igennem hele sin kage, inden 5 øren faldt. Har man mod på det, så kan man sikkert også få en konditor til at printe et scanningsbillede i marcipan. 

Mal en fake tatoo

Babys første ansigtsmaling.

Babys første ansigtsmaling.

Denne metode kræver lidt mod. Find noget ansigtsmaling og mal en baby på maveskindet. Når timingen er hel rigtig annoncerer du, at du endelig har fået den tatovering, som du altid har drømt om. Så hiver du op i blusen og viser mavsen. Skriv evt. Hej med jer familie - Vi ses til terminsdatoen.

Fang afsløringen på et familieportræt

Her har I et minde for livet. Ideen er, at I opstiller hele familien til familieportræt. Når alle er helt klar og har lagt an til tandpastasmilet, så annoncerer I, at der er en baby mere med på billedet, som de får lov at møde til terminsdatoen, og så trykker I på selvudløseren. hvis kameraet kan tage flere billeder i en serie, vil I på billederne se en udvikling, når det går op for familien, hvad I lige har afsløret. 

I har sikkert en masse andre kreative ideer.

Send dem til os på puslely.info@gmail.com, så deler vi dem på Facebook.

Held og lykke med jeres babyafsløringer!