BørnefestiBAL - Vind billetter til årets sjoveste børnefestivaler!

Tiden nærmer sig for årets seje BørnefestiBAL i København, Odense og Aarhus. En hel dag, hvor alt er på børnenes præmisser, og alt er super børnevenligt. De gode mennesker bag projektet, har sørget for en masse sjov, god musik, kreative aktiviteter og lækker mad, som børn i alle aldre vil elske!

Puslely kan varmt anbefale BørnefestiBAL, som har gjort det let at få en god oplevelse i selskab med hele familien - også de mindste! Og vi har fået lov til at udlodde 3 billetter til 1 heldig familie i enten København, Aarhus eller Odense.

KONKURRENCE - Vind 3 billetter til BørnefestiBAL 2017

Konkurrencen er slut og vinderen blev!!!!!

Mia Damkjær

Som får 3 billetter til BørnefestiBAL. God fornøjelse!

BørnefestiBAL er svingom & spas, det er leg & lyrik, det er motion & musik – det er bare sjov & ballade som børnene elsker det. Der er et stærkt musikprogram af de største danske populære artister indenfor børnemusikken. Man kan glæde sig til at se den sejeste Wafande, de vildeste MGP talenter, den bedste Emma Pi og skøre Pippelipop med Kalle B og Fællesdans, sjove HipSomHap og den blærede Anna Spejlæg.

Hvornår er der BørnefestiBAL 2017?

– Botanisk Have i Århus d. 3. juni
– Munke Mose i Odense d. 4. juni
– Fælledparken i København d. 5. juni

Hvad koster billetterne normalt?
– 60,- kr (+gebyr) pr. stk. for alle der er fyldt 1 år
– 130,- kr (+gebyr) pr. stk. inkl. lunchpack til BørnefestiBAL, der indeholder en sandwich med skinke og ost, en chokolademuffin og et super sundt æble. Lunchpacken afhentes ved indgangen, når man ankommer til pladsen

Skal børn også købe billet?
– Ja. Hvis man er fyldt 1 år skal man have sin helt egen billet

Hvor kan man købe billetter?
– Det kan man på linket her: Billetlugen

Hvad er det for noget med en goodiebag?
– De første 1000 børn i hver by, får udleveret en goodiebag. En goodiebag er en velkomsthilsen. Heri ligger blandt andet en udgave af BørnefestiMALebogen med tegninger fra museer og kulturinstitutioner i hele Danmark. Den er helt unik og gives altså til de første 1000 børn i hver by. Der er helt sikkert et Anders And blad og andre godter i goodiebaggen

Læs mere om FestiBAL her